Mikael

Gilljams.se 2012 © Copyright

Besökare totalt: Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Gilljams.se

Senast uppdaterad
15 dec 2019

Fester med Meritor
Filmklipp med Meritor

Vill du inte vara med på bild - kontakta mig!

Om oss - Mikael

Jag är en man som är född och uppvuxen i Nyköping. Där jag efter skolan började min arbetskarriär som båtbyggare. Sedan har jag flyttat där arbetstillfällen funnits vilket jag ser som en livserfarenhet att få se mig omkring.


Har också hunnit med att prova stål industri, mejeri, lantbruk och vården. Jag hamnade tillslut mitt i landet, mot alla odds, kustmänniska som jag är och där jag började jobba på min Frus nuvarande arbetsplats.


Men efter 15 år så var det hög tid att göra något annat, så nu har jag sadlat om till bevakningsbranschen, vilket känns som ett bra beslut.


Är också aktiv inom försvarsmakten, jag gillar när det händer saker och att greja med det mesta från gamla bilar, båtar och allt som har med hus och hem att göra. Laga, renovera och ny-tillverka ligger mig varmt om hjärtat. Jag är en person som har ett beroende av att få jobba med händerna, vilket har varit till stor förtjusning av min Fru som får sina idéer och drömmar för det mesta uppfyllda.


Jag gillar även att spendera några timmar på skjutbanan och gärna också bakom ett fiskespö, då man lyckats släppa verktygen vill säga, haha.

Det finns även album på min gamla Camaro Z28 och Runnö 22:an att titta på.  Jag har även  en sida med filmklipp.


Nu har jag ett nytt projekt. Köpte en Ford Mustang 71:a och du kan följa mitt bygge här.