Veronika

Gilljams.se 2012 © Copyright

Besökare totalt: Besökare denna månad:

Besökare denna vecka:

Gilljams.se

Senast uppdaterad
15 dec 2019

Fester med Meritor
Filmklipp med Meritor

Vill du inte vara med på bild - kontakta mig!

Om oss - Veronika

Jag är en kvinna med tjeckiskt påbrå från mammas sida. Jag är uppvuxen i Vedevåg men har sett mig omkring här i livet och flyttat till olika platser i landet. Nu har jag äntligen landat och funnit min plats i paradiset Storå med min make och barn. 


Jag har utbildat mig till Grafiker och arbetade med det i 10 års tid. Efter det sadlade jag om till att arbeta i 10 år med kvinnliga intagna. Att varva med maskiner och människor är nog ganska sunt tror jag och idag arbetar jag inom industribranchen igen.


Jag älskar att göra hemsidor och har en egen firma på Hobby nivå, men även blommor är ett stort intresse. Därav många bilder på blommor, då jag gärna vill följa upp hur det blir. Jag lär mig efter årens lopp att det måste få se lite ynkligt ut i början, för när naturen tar fart sen, så blir allt så mycket större. Plantorna måste få andas och inte vara packade på varandra. På senare år har jag börjat plantera själv i krukor för att se hur allt växer och utvecklas.


Tycker även om inredning och att se före och efter bilder. Vill att ett hem ska harmonera och "mindre är alltid mer" har min mamma lärt mig. Feng Shui är något jag anammar och harmonin infinner sig i vårt hem idag efter lite läsning kring det ämnet. Alla färger har ju sin betydelse och att ha helrött i sovrummet t.ex är inte bra, däremot inslag av rött, inte heller blå färg är ett bra alternativ i ett sovrum. Däremot jordfärger som brunt och grönt är harmonerande. Ingen teknisk apparatur eller digitala klockor som lyser upp och förstör ron i ett sovrum. Vilken färg man har i hallen, respektive planlösning (stökigt, spegel på väggen direkt när man kliver in, 1oo par skor framme?...) allt har betydelse för hur man välkomnas i ett hem. Det är intressant läsning och jag rekomenderar en lättläst bok för just hur man möblerar i sitt hem och vilken symbolik allt har. Isbn nummer: 97 89151 841601.


Före- och efter bilder kan ni också se på sidan i både hemmet och i trädgården. Så även denna hemsida har en förmåga att skifta i färg, tills jag finner tillfredställelse i att "nu är det bra".


Nedan är ett klipp från serien "The Millers" - Situationen känns igen även om ämnet inte berör just mig. Kvinnligt syndrom? Döm själva...Humor på hög nivå!